Team CTVDB
23. Juni 2026
1. Isang Mabilis‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na
















